Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace

Ryby a luštěniny – dobré zkušenosti s jejich podáváním (webinář)


Začátek kurzu
středa 05.04.2023
Rozsah
1 h
Cena kurzu
360 Kč
Obsazenost
14/30
Katalogové číslo
1053542300
Číslo akreditace
vyřazeno
Kontakt pro přihlášky
Raníková Bronislava
bronislava.ranikova@kvic.cz
595538029
Cílová skupina
vedoucí školních jídelen a kuchařky
Typ organizace
Obor
ostatní
Anotace kurzu
Seznámíme Vás se zkušenostmi těch jídelen, které úspěšně nabízejí rybí a luštěninové pokrmy. Co je důvodem jejich úspěchu? Zajímavé pokrmy a recepty, vhodná rybí masa, jejich zakomponování do obědového menu, použití příloh, dresinků a doplňků, uplatňování určitých postupů a triků, umění spolupráce s učiteli. To vše v kostce v tomto webináři. 
Lektoři kurzu
Ing. Pavel Ludvík

Přehled sezení
 st 05.04.2023
 13:00 - 14:00
 online
 Ludvík Pavel, Ing.